cze?c wam mam 14 lag?t i poszukuje klanu ostatniego tematu nie widzia?em ze wzgl?du na niespodziewany wyjazd.Poszukuje klanu ostatnio zg?osi?em si? do klanu KP ale niestety si? *zepsu?* wi?c szukamnajlepiej gram jako strzelec. czekam
cze?c wam mam 14 lag?t i poszukuje klanu ostatniego tematu nie widzia?em ze wzgl?du na niespodziewany wyjazd.Poszukuje klanu ostatnio zg?osi?em si? do klanu KP ale niestety si? *zepsu?* wi?c szukamnajlepiej gram jako strzelec. czekam
Niewiem czy czternastolatek by tak pisal.
Troche duzo bledow.
"W 1968 wystarczy?o kilka Mhz ?eby pos?a? rakiete na ksi??yc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz ?eby odpali? Viste..."
"89% graczy uwa?a ?e najwa?niejsza jest grafika je?li nale?ysz do tych 11% wklej to do podpisu."
Ten Jerry z ReSu ???? Nasz Jerry mia? mikro. Poza tym, on ju? w DP nie gra.
Nasz Jerry nadal gra w DP -.- to ?e nie masz z nim kontaktu nie znaczy ?e go nie ma Panda "wszystkowiedz?cy"
Edytowane przez Harald dnia 13-05-2014 19:33
o 16.10 rozpocz?? si? standardowy turniej manuala, na który niestety przysz?o za ma?o ludzi a najlepszymi spo?ród 13 przyby?ych ludzi okazali si? :
1. Matkowski z CHoHu
2.Random Seba (W Finale stawia? naprawd? silny opór)
3. Wajdzior z GKP
4. Spartiata Aragorn
Wolo i Seba moglbym sie dowiedziec czemu macie nowy klan?
I kto wogole w nim jest?
To jest temat Jerrego. Nie wiem po co dorzucasz swoje 3 grosze skoro twoja odpowiedz nie mam najmniejszego odniesienia do tematu. Takie sprawy za?atwiaj na ts'ie lub na PW.
A je?li chodzi o obra?anie publicznie klanów
Skrot:
DevilsOfWar + N = DOWN
Albo Debils of war...
to za cos takiego mo?esz dosta? osta, wi?c radz? Ci. UWA?AJ!!!